Καλή Ανάσταση!

 Ο διαχειριστής της πλατφόρμας crime and study εύχεται καλή ανάσταση με ψυχοσωματική υγεία.


Λόγω της ιδιαιτερότητας της μεγάλης εβδομάδας αλλά και της Αναστάσεως, καθώς και τις μεγάλες εορτές που ακολουθούν, αυτές τις ημέρες δεν θα ανέβουν άρθρα τιμώντας έτσι με αυτό τον τρόπο την σταύρωση και την ανάσταση του Θεανθρώπου. 

Η πλατφόρμα crime and study μετράει μόνο 16 ημέρες λειτουργίας, μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς καμία προσπάθεια προβολής ο διαχειριστής ευχαριστεί τους αναγνώστες που τα νούμερα πλέον δεν πέφτουν κάτω από τετραψήφιο αριθμό.
Ευχαριστεί επίσης  για τα εκατοντάδες μηνύματα, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε όσο το δυνατόν σε  περισσότερα ερωτήματα, θα διενεργήσουμε έρευνες σε σχέση με αυτά τα οποία μας στέλνετε. 
Όσο για τις μεταφράσεις των κειμένων εφόσον υπάρχει η πρόταση από τους αναγνώστες  εκτός Ελλάδας να μεταφραστούν, θα μεταφραστούν! 

Πρέπει να ξέρετε  κανένα μήνυμα σας δεν παραβλέπεται ούτε περιθωριοποιείται αλλά δίνεται μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι της επικοινωνίας των αναγνωστών με την πλατφόρμα.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα ήταν και είναι μία προσφορά του διαχειριστή ως προς την γνώση και ασφάλεια των πολιτών αλλά και την ενημέρωση στελεχών καταπολέμησης του εγκλήματος, διότι η πλατφόρμα crime and study είναι μία αφιλοκερδώς κοινωνική προσφορά προς όλους τους πολίτες ανά τον κόσμο. 

Ο σκοπός του διαχειριστή είναι η ασφάλεια και η προάσπιση της ευνομίας με οποιοδήποτε προσωπικό ρίσκο, με γνώμονα αυτό και Θεού θέλοντος συνθηκών επιτρέποντος θα συνεχίσουμε το δρόμο της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και την καταπολέμηση κάθε μορφής  εγκλήματος. 

Η πλατφόρμα θα λειτουργεί επίσης σαν διαχρονική βιβλιοθήκη εύνομης ενημέρωσης που μπορείτε να ανατρέξετε  σε παλαιότερες δημοσιεύσεις. 

Στο προσεχές μέλλον πολλοί επιστήμονες διαφόρων κλάδων σχετικά με το έγκλημα αλλά και ερευνητές θα δώσουν το στίγμα και την γνώση τους στην πλατφόρμα crime and study.

Τα άρθρα από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομαδιαία και όχι καθημερινά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων καθώς  θα μεταφράζονται και σε άλλες γλώσσες. 

Εάν και όποτε χρειαστεί θα επεμβαίνουμε σε
καθημερινή βάση προς ενημέρωση και αποτροπή. 

ΥΓ. Μην διστάζετε να στείλετε μήνυμα για οποιοδήποτε ερώτημα σας. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

смиренный как монах, воин как мученик и молчаливый как змея

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχαρίστου.

Πώς δύο μπουκάλια «έδειξαν» τον δολοφόνο γυναίκας στο ΑΠΘ το 2015